Followers

Saturday, 1 September 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012/1433H

Assalamualaikum...
MT mohon maaf ye....agak lama MT tak update blog...
MT tak berkesempatan nak update blog sebab 
ye laa....bulan puasa hari tu...
sibuk jual kueh di bazar Ramadhan..
Banyak tempahan baju n kuih...
hahaha....idok laa ye...bohong je tu...Busy macam handle bisness beribu2.....
MT ada masalah yang tak dapat dielakkan,
masalah kesihatan (ye laa...first time berpuasa sebagai BF (breast feeding) mom dan Tasneem pulak nak DF (direct feeding) je. Reject EBM (expressed breast milk) n botol. Masa mula2 tu terasa cepat letih, kadang2 baru separuh hari puasa...dah rasa haus sangat2 dan mula laa duk kira jam...hahaha....bak kata abi cam budak2......)
dan dengan masalah line internet..

Harap belum terlambat untuk MT sekeluarga
ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN...

First Raya sebagai Mami dan Abi Tasneem....

* harap2 belum terlambat ye entry post ni...walaupun dah 14 Syawal 1433H...masih dalam bulan Syawal lagikan...kira mode raya laa kan... :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...