Followers

Tuesday, 17 July 2012

Sebulan Menyepi

Assalamualaikum semua..
Apa khabar?
Hampir sebulan, tiada entry baru...
Ke mana laa ye MT dan Tasneem menghilang...Lari dari "along" ke????hahaha

Sebenarnya, MT dan Tasneem balik kampung kat Kelantan...
Abi telah bagi kebenaran tinggal lama sikit kat kampung....
So bila ada kat kampung, tak sempat laa MT nk update kan blog ni...
bukan sebab line internet tak ada...tapi,
Banyak sangat benda nak dibuat.....
Kadang2 terasa ada hutang je bila dah lama tak update blog...
Rasa cam ada benda tak selesaikan...haha...boleh pulak cam tu kan...

Bila dah balik kampung, ambil peluang melawat kawan dan saudara yang baru bersalin....yeaaa makin bertambah kawan Tasneem....

Kebetulan masa kat kampung, sekarang ni musim durian...
So, MT ambik laa kesempatan ni makan durian sepuas2nya dan makan pulut durian....haha......
kesian Tasneem tak dapat nak merasa durian.....nanti bila dah tiba masa Tasneem boleh makan....mami bagi ye sayang....

Aduhai, tiba2 je terasa rindu kat kampung....rindu dengan suasana kampung yang mendamaikan dan bau yang menyegarkan.....

Duyan...Oh Duyan..

Terima kasih banyak2 ye sebab sudi singgah kat blog yang tak seberapa ni...dan terima kasih ye sudi tinggalkan jejak...senang laa MT nak ziarah anda semua...

Cilok dari Inchek Google.........Keep in touch!!!

2 comments:

  1. Padan la MT diam je.. balik kampung rupanya eh.. wow! duyan.. sedapnye.. walaupun sebakul dah makan tapi masih rasa nak makan lagi. hehe.. suasana kampung yg mendamaikan.. tasneem mesti seronok ramai kawan dia nanti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah..MT balik kampung...durian best makan ramai2 kan......bila balik sini...tinggal ber3....tengok durian x lalu nak makan....hehehe....Tasneem kalau balik kampung seronok...sbb ramai kawan n ramai yang nak melayan...kalau x...hr2 ngadap muka MT je...hahahah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...