Followers

Saturday, 16 June 2012

Terima kasih Bunga Lavenda

MT nak ucapkan terima kasih kat Bunga Lavenda...sebab sudi buatkan header untuk blog ni...sejak dari awal blog ini dilahirkan.....Nanti buatkan lagi ye.....

Siapa Bunga Lavenda?
Apa kaitan dia dengan MT?
Kenapa dia baik sangat nak buatkan header kat MT?

Sebenarnya Bunga Lavenda tu makcik angkat jiran sebelah umah MT eh tak lah...sebenarnya adik MT....haha...sebab tu bila MT minta tolong dia buatkan header, dia buat...dan ikut seperti apa yang MT nak......tu pun banyak kali edit.....adakah ini dikatakan membuli? Tak kot....apa salahnya adik tolong kakak kan....dan tak ada salahnya kalau kakak membuli adik sekali sekala....aku kan kakak....Tiba2 teringat iklan digi dulu...Aku kan abang...hahaha....U all ingat lagi tak iklan tu..klik sini kita recall balik...nak wat cam mana kan si kakak tak ada masa, tak pandai dan malas nak belajar benda2 ni semua...nak edit pakai adobe....lagipun...i'm so busy right now...hahaha...busy laa sangat... Nanti MT suruh Tasneem belanja Bunga Lavenda makan ye..hahaha

First header di awal kemunculan blog ini
Header baru selepas beberapa kali di edit..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...